〜海外との交流〜

平成22年8月28日にシンガポール視察へ行ってきました。
睦中学校訪問団がシンガポール,ヒルグローブ中教育学校を訪問しました。
ケネス校長,生徒達に暖かい出迎えを受けました。
貴重な研修を経験でき,ヒルグローブ中教育学校と睦中学校の新たな交流への
架け橋が生まれました。

The Mutsumi junior high school visit group visited the Singapore and Hill glove inside pedagogy school.
A warm meeting was received from principal Kenneth and students.
Valuable training was able to be experienced, and the link to a new exchange of the Mutsumi junior high school arose with the Hill glove inside pedagogy school.